Te tentează achiziționarea unui Opel, dar nu știi care este mașina perfectă pentru tine? Iată 3 dintre cele mai iubite variante de Hybrid!

În ziua de astăzi, achiziționarea unei mașini ține de mai mulți factori. Pe lângă nevoile tale zilnice în ceea ce privește transportul, ar fi necesar să iei în considerare și mediul înconjurător. Mașinile clasice încep să fie scoase de pe piață încet și sigur. Producătorii încep să gândească diverse soluții, din ce în ce mai eficiente, pentru a reduce nivelul de poluare generat de industria auto, iar taxele pentru autovehiculele ce înregistrează un nivel crescut de poluare sunt în continuă creștere.

         În acest context, cel mai bine este să îți orientezi alegerile spre o mașină care te poate satisface pe toate planurile. Dacă nu ești pregătit pentru a trece spre un model 100% electrificat, un model hybrid poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Iată 3 dintre cele mai iubite mașini din gama Hybrid puse la dispoziție de Opel: 

Opel Ampera

         S-ar putea spune că Opel Ampera este un model de colecție în seria mașinilor second hand. Într-adevăr, acesta mașină nu se mai produce, însă o poți achiziționa la mâna a doua cu ușurință. Foarte multă lume o evită pentru simplul fapt că nu este tocmai cea mai spațioasă mașină, însă dacă nu ai 1,90m cu siguranță asta nu va fi o problemă. Mașina are 4 locuri și cu toate astea își face treaba. Având 2 tipuri de motoare, 2 electrice și unul pe benzină, va trebui să mai faci câte o vizită și la service auto pentru Opel-ul tău pentru ajustări minore. Revizieautoservice.ro îți stă la dispoziție oricum cu cele mai bune servicii.  

Opel Astra L

         Dacă te încântă mai degrabă o variantă sportivă, poți opta pentru un Opel Astra L. Noua mașină este gândită în mod excepțional. De aici nu mai lipsește spațiul nici măcar din portbagaj. Ai destul loc pentru toate nevoile tale. Motorul poate fi cuplat și cu o cutie manuală, dar și cu una automată, așa că alegerea este a ta. Când vine vorba despre aspectul mașinii, trebuie să știi că exteriorul are unele porțiuni făcute dintr-un plastic destul de calitativ, așa că eventuala rugină poate fi de acum scoasă din discuție. Aspectul sportiv și în același timp elegant al mașinii este suplimentat de faptul că mașina este prevăzută integral cu leduri.

Opel Grandland X

         Un hybrid cel puțin la fel de spectaculos este Opel Grandland X. Și aici există acel două motoare electrice și unul pe benzină care te vor ajuta să circuli cu ușurință pe bază de energie verde în oraș. Pentru drumurile lungi și lipsite de popasuri serioase, poți trece oricând pe cealaltă opțiune. Ce este interesant la acest model este faptul că ai mai multe moduri de conducere la dispoziție. Pe lângă cel electric integral, poți varia între hybrid, sport și 4×4. Cea mai bună veste este că, dacă ai încărcătorul potrivit, timpul de încărcare poate fi chiar și mai scurt de 2 ore. 

         În concluzie, alege Opel-ul hybrid care ți se potrivește cel mai bine atât din punct de vedere al nevoilor de mobilitate, cât și a celor de consum, întreținere și confort. Indiferent de varianta pentru care optezi, nu uita că alegerea unui hybrid este de fapt alegerea unui viitor mai puțin poluat, deci mai sănătos pentru tine și cei dragi.

 

Sursa foto: unsplash.com

CategoriiFără categorie