Ai decis că este momentul să deschizi o afacere în sectorul agricol sau ai deja un business în acest domeniu, pe care vrei să îl dezvolți? Atunci cu siguranță ești interesat să descoperi cele mai avantajoase credite pe care le poți obține, pentru susținerea financiară a afacerii tale.
Ai ajuns în locul potrivit. Citește în continuare pentru a afla care sunt cele mai avantajoase forme de finanțare pentru fermieri în acest moment.
Fonduri bancare pentru stimularea investițiilor agricole
În acest an, au fost suplimentate fondurile bancare pentru creditele acordate fermierilor, cu sprijinul autorităților europene. Sunt disponibile fonduri de până la 200 de milioane de euro pentru fermierii români, care vor să efectueze investiții menite să conducă la dezvoltarea afacerii lor.
Acestea pot fi utilizate pentru construcția spațiilor de lucru necesare, pentru realizarea reabilitărilor sau pentru achiziția utilajelor de lucru. Fondurile puse la dispoziție de bănci, în colaborare cu autoritățile europene sunt consistente în acest an, însă dobânzile au rămas la fel de mari ca în anii trecuți.
Credite nebancare pentru agricultura
O alternativă mai avantajoasă pentru fermieri este cea reprezentată de creditele nebancare. Acum poți obține rapid și ușor un credit agricol prin Mikro Kapital.
Iată care sunt avantajele acestei forme de finanțare:
- Poți solicita și obține credite de la 2.000 până la 700.000 lei simplu și rapid.
- Vei beneficia de rapiditate, flexibilitate și transparență în relația cu reprezentanții instituției nebancare.
- Un avantaj important al acestei forme de finanțare constă în AVANSUL ZERO necesar, comparativ cu sumele destul de ridicate solicitate în avans pentru obținerea creditelor bancare.
- Poți beneficia de perioadă de grație atunci când acest lucru este necesar.
- Poți stabili, împreună cu reprezentanții instituției nebancare, un grafic flexibil de rambursare a creditului solicitat.
- Vei primi răspuns rapid, în doar două zile, pentru sume de până la 45.000 lei, de care ai nevoie urgent pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute sau pentru realizarea unor investiții necesare.
- Poți folosi creditul pentru agricultură pentru capitalul de lucru: achiziția semințelor, a erbicidelor, efectuarea plăților la furnizori, a taxelor la stat sau pentru refinanțarea creditelor de capital obținute de la alte instituții.
- Poți solicita și obține un credit nebancar pentru agricultură de la Mikro Kapital sau alte instituții cu capital străin pentru realizarea unei game diverse de investiții pentru afacerea ta: achiziția utilajelor agricole, a terenurilor agricole, a halelor, a depozitelor, construcția serelor sau a magaziilor de depozitare sau pentru achiziția sistemelor de irigații.
Prin urmare, cele mai avantajoase forme de finanțare pentru fermieri, în acest moment, sunt creditele nebancare pentru agricultură.