Friteuza profesionala, un element indispensabil in bucataria oricarui restaurant!

Restaurantele isi atrag si pastreaza clientii oferindu-le, zi de zi, mancaruri delicioase. Iar o mancare buna este rezultatul muncii unui maestru bucatar priceput, caruia patronul sau administratorul restaurantului ii pune la dispozitie cele mai performante echipamente profesionale de gatit.

In aceasta ecuatie a succesului, compania de la care cumparati aparatura si ustensilele necesare intr-o bucatarie joaca, la randul ei, un rol important. In Romania, antreprenorii din domeniul HoReCa arata cea mai mare incredere proiectului Fresco Expert, cu o experienta pe piata de trei decenii, care ofera echipamente provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international.

Din oferta magazinului online Fresco.ro fac parte si noile modele de friteuza profesionala, care permit pregatirea in cele mai bune conditii a unora dintre mancarurile permanent apreciate de consumatorii din Romania, precum cartofi prajiti, aripioare de pui sau gogosi.

Avantajele pe care le aduce o friteuza profesionala

Echipamentul are o functionare cat se poate de simpla, ceea ce il face usor de folosit. Este o cuva umpluta partial cu ulei si incalzita cu ajutorul curentului electric sau al gazului. Cand uleiul se incinge, in el este cufundat un cos cu alimentele care urmeaza sa fie pregatite. Iata principalele beneficii pe care aceasta modalitate de a gati le aduce in bucataria unui restaurant!

felurile de mancare pregatite folosind o friteuza profesionala se prajesc in mod uniform, datorita faptului ca sunt puse intr-o baie de ulei care le inconjoara din toate partile. Rezultatul este un aspect impecabil si un gust pe masura, iar diferenta fata de alte dispozitive, care presupun intoarcerea pe o parte si pe alta a alimentelor preparate, este imensa.

timpul de preparare este mai scurt decat in cazul oricarei alte modalitati de a gati. Practic, singurul timp de asteptare este la inceput, pana cand uleiul din cuva ajunge la temperatura dorita. Dupa aceea, intr-un timp scurt poate fi pregatita o mare cantitate de mancare.

consumul redus de energie este asigurat de doua caracteristici pe care le are orice friteuza profesionala de generatie noua: pe de o parte capacitatea de pregatire rapida a alimentelor, iar pe de alta parte tehnologia de ultima ora utilizata in procesul de fabricatie. Cantitatea de curent electric sau de gaz este mult inferioara celei consumate de alte echipamente, ceea ce inseamna economii semnificative.

marea varietate de modele disponibile. In magazinul online Fresco.ro puteti alege dintre peste 50 de modele de friteuza profesionala provenite de la branduri de top pe plan international, precum Electrolux Professional si Virtus Group GmbH.

Alegeti cele mai bune echipamente pentru bucataria restaurantului pe care il administrati sau il detineti! Este una dintre cele mai inspirate investitii pe care le puteti face, cu efect imediat asupra cresterii profitului!